ВИДЕО: Клоп прегърна Диас и го привества в Ливърпул


ВИДЕО: Клоп прегърна Диас и го привества в Ливърпул
Снимка: Getty Images

2186 0

Новото попълнение на Ливърпул Луис Диас бе заснет на базата на „червените“ - АXA, след като колумбиецът финализира своя трансфер от Порто в края на зимния трансферен прозорец.

Националът на „лос кафетерос“ парафира договор за пет години и половина с Ливърпул и вече е с новия си клуб, след като до последно имаше ангажименти към националния си отбор. Той взе участие в двете световни квалификации, като и в двата мача Колумбия загуби минимално – от Перу и Аржентина.

Ливърпул плати 50 милиона британски лири за Диас, който пристигна в Мърсисайд и вече започна активно аклиматизацията му към новия му клуб. От английския гранд споделиха видео в социалните мрежи как Юрген Клоп посреща 25-годишния офанзивен футболист и води разговор с него. Последва такъв и с асистента Пеп Лийндерс.

Клоп отрече на брифинга преди мача с Кардиф Сити за ФА Къп, че Диас ще участва в мача с втородивизионния отбор, след като нападателят ще е провел едва една тренировка с новия си отбор. Колумбиецът напусна Порто с 41 вкарани гола и пасове за други 19 в 125 мача от всички надпревари. А кой друг халф може да премине на "Анфийлд" през лятото, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички