Клоп призна за трансферна цел, която иска в Ливърпул


Клоп призна за трансферна цел, която иска в Ливърпул
Снимка: Getty Images

2091 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп все още се надява да привлече 19-годишното крило на Фулъм Фабио Карвальо на „Анфийлд“. „Червените“ се опитаха да привлекат младежкия национал на Англия през януарския трансферен прозорец, но не успяха да го сторят в последния ден от прозореца.

Но когато бе запитан за възможността клубът да отправи нова оферта за Карвальо, когато говореше пред медиите в петък преди срещата с Кардиф от четвъртия кръг на ФА Къп, Клоп не скри намеренията на Ливърпул да вземе Карвальо. „Все още сме заинтересовани, ще бъде лудост, ако не сме. Не знам. Ще видим. Очевидно не е в нашите ръце. Опитахме в края на трансферния прозорец и не се получи. Ще видим какво ще стане“, коментира германският специалист.

Клоп все пак успя да привлече атакуващ футболист по време на прозореца, взимайки Луис Диас от Порто, но предупреди да не се очаква много от 25-годишния футболист преди адаптирането му към стила на игра. „Харесваме общо взето всичко в него. Следях го от известно време, той е изключителен играч. Притежава скорост и характер. Щастлив съм, че успяхме да го привлечем сега. Историята до тук е специална. Той е вече един от нас. Ако моментално бе показал върховата си форма, щеше да е странно. Той се нуждае от време за адаптация, но това не означава, че говоря за четири или пет месеца, все още не съм го виждал на тренировка, така че може би трябва да изчакаме малко. Много съм щастлив от привличането му“.

Клоп коментира и наличността на Садио Мане и Мохамед Салах за двубоя от Висшата лига с Лестър идния четвъртък. Звездното дуо все още продължава участието си за Купата на Африка, като респективните им отбори Сенегал и Египет ще се изправят един срещу друг във финала на турнира в неделя. „Мисля, че ще бъдат на разположение, но ще видим. Във вторник или сряда най-късно ще се върне победителят, загубилият малко по-рано. Трябва да говоря с тях. Те имат ритъм, тъй като изиграха няколко мача. Страхотно постижение е и за двамата да стигнат до финала. Наби Кейта изигра също чудесен турнир. До тук, много успешна надпревара за нашите момчета и финалът ще бъде вълнуващ“, завърши германецът.

А какво още каза Юрген Клоп за новото попълнение на Ливърпул Луис Диас, четете на посочения линк!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички