ВИДЕО: Как Бруно Фернандеш опита да защити Солскяер от освиркванията на феновете


ВИДЕО: Как Бруно Фернандеш опита да защити Солскяер от освиркванията на феновете
Снимка: Getty Images

2010 0

Тежкото поражение за Манчестър Юнайтед от Уотфорд с 1:4 като гост доведе до дългоочакваното уволнение на техния мениджър Оле Гунар Солскяер. Наставникът натрупа твърде много негативни резултати, сред които няколко тежки поражения, а уволнението му бе най-логичното решение.

След загубата от Уотфорд Солскяер навярно осъзнаваше, че това е последният му мач начело на Юнайтед и отправи последни благодарности към феновете. Те обаче не бяха в настроение да му отвърнат със същото, като го освиркаха бурно за негативния резултат, който в крайна сметка доведе до уволнението на норвежеца.

Звездата на Юнайтед Бруно Фернандеш обаче направи трогателен жест, опитвайки се да покаже на феновете по трибуните, че не е правилно да освиркват легендата на "дяволите". Той побърза да размаха пръст към феновете в знак, че не бива да освиркват Оле, но гневът на запалянковците бе твърде голям, за да го послушат.

Самият Солскяер прие нормално освиркванията на феновете след загубата с 1:4.

@footsvc This hurts to watch man..😕 #solskjaer #bruno #manutd #watford #fypシ #trending #viral ♬ оригинальный звук - Football ⚽️ SkillerHome

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички