ВАР призна за 3-те огромни грешки, които направи за 1 ден във Висшата лига (ВИДЕО)


ВАР призна за 3-те огромни грешки, които направи за 1 ден във Висшата лига (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1837 0

ВАР определено нямаше добър ден в четвъртък (09.07), когато зрителите станаха свидетели на 3 грандиозни грешки в английската Висша лига. Засегнатите двубои бяха Борнемут - Тотнъм, Астън Вила - Манчестър Юнайтед и Евертън - Саутхепмтън.

Първо Саутхемптън получи меко казано полемична дузпа след "нарушение" на Андре Гомеш срещу Джеймс Уорд-Праус. Играчът на "светците" просто се строполи върху португалеца, като последва сигнал от главния съдия за нарушение. ВАР не се намеси и дузпа бе изпълнена. В крайна сметка обаче именно Уорд-Праус я пропусна.

 

В двубоя Борнемут - Тотнъм, който бе игран по същото време, Хари Кейн бе сериозно изблъскан от играч на "черешките" при изпълнение на ъглов удар. Английският национал бе връхлетян в гръб и съборен на земята, но сигнал (а след това и намеса от ВАР) не последва.

 

И идва наред най-късният мач и вероятно най-несправедливото и нелогично отсъждане от изброените. В ситуацията не само, че нямаше нарушение срещу Бруно Фернандеш (който впоследствие реализира отсъдената дузпа), но дори португалецът извърши такова, стъпвайки върху глезена на противник.

 

Междувременно, Давид де Хеа подобри рекорд на Петър Шмайхел, а след това... се извини.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички