Ван Гаал: Възможно е Ди Мария да си тръгне през лятото


Ван Гаал: Възможно е Ди Мария да си тръгне през лятото
Снимка: Getty Images/Guliver

1124 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис Ван Гаал шокира феновете на тима, като заяви, че съществува вариант Анхел Ди Мария да напусне отбора през лятото. Въпреки това обаче, наставникът е на мнение, че това по-скоро няма да се случи и футболистът ще избере да остане при „червените дяволи“.

"Като мениджър никога не мога да кажа със сигурност дали един играч остава или не. Все пак последната дума и желание е на самия футболист, но си мисля, че Анхел няма да иска да напусне. Когато виждам химията между мен и футболистите ми, тогава наистина нямам съмнения“, заяви Ван Гаал.

"За мен футболистът не е човек, който просто доставя топката от точка А към точка Б. Отчитам, че му влияят външната среда и много други фактори. Не на последно място се съобразявам и с търговските интереси на клуба. Не можеш просто да хвърлиш една огромна сума за играч, когото после да оставиш извън селекцията си", сподели мениджърът на „червените дяволи“.

Манчестър Юнайтед заема четвъртото място във временното класиране в английската Висша лига, а борбата за класиране в Шампионската лига ще бъде много трудна. На всички в отбора е ясно, че втора поредна година извън европейските клубни турнири ще струва милиони на клуба. Въпреки това, Луис Ван Гаал не пожела да коментира финансовото състояние на неговия отбор.

„За финансите питайте Ед Уудуърд, не мен. Аз съм тук, за да развивам футболната част от клуба Манчестър Юнайтед. Мисля, че собствениците от семейство Глейзър са доволни от мен заради начина, по който харча парите им", сподели Ван Гаал.

Манчестър Юнайтед продължава борбата си за класиране в Шампионската лига още днес с домакинство на Тотнъм. Двубоят започва в 18:00 часа българско време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички