Ван Гаал: Поведението на Ди Мария е недопустимо


Ван Гаал: Поведението на Ди Мария е недопустимо

1176 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис Ван Гаал остро критикува поведението на Анхел Ди Мария по време на четвъртфинала с Арсенал за ФА Къп. "Червените дяволи" отпаднаха от състезанието с 1:2, а аржентинецът беше изгонен през второто полувреме, след като потърси сметка от съдията Майкъл Оливър и го сграбчи за екипа.

"И двамата знаем, че той не трябваше да докосва рефера. Всеки играч го знае. Това изобщо не е добре за него. В такъв мач емоциите са много. Знам, че лесно може да бъде даден червен картон. Вече говорих с Анхел, той знае моето мнение, но трябва да видя и видео на ситуацията", сподели Ван Гаал.

Той сподели мнението си и за двубоя с Арсенал. "Много е разочароващо, когато опонентът ти не те е надиграл, а си загубил, заради свои грешки. Можеше да бъде различно.", коментира разочарован Ван Гаал.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед говори и за бившия играч на тима Дани Уелбек, който вкара победния гол за "артилеристите". "Случва се във футбола. Той беше много мотивиран, но мисля, че им подарихме този гол.", заяви той.

Загубата от Арсенал и отпадането от ФА Къп на практика превърнаха сезона за "червените дяволи" в провал, защото това беше единственият трофей, който имаха шанс да спечелят. Главна цел пред Манчестър Юнайтед остава класирането за Шампионската лига, след като пропусна участие през този сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички