Ван Гаал се скара на Ди Мария


Ван Гаал се скара на Ди Мария
Снимка: Getty Images/ Gulliver

1329 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал посъветва Анхел ди Мария да промени държанието си, ако иска да остави следа на “Олд Трафорд”.

"Играчите са длъжни да се приспособяват към философията на отбора, Ди Мария трябва да направи същото. Той все още може да го направи, разбира се, защото всеки играч може, но е важно да го осъзнае за себе си”, заяви Ван Гаал.

"Много е трудно да промениш своя характер, ще видим дали ще има някаква промяна. Не казвам, че Ди Мария е слаб играч. Той е на терена, за да върши работата, която се изисква от него. Това не го изисквам аз, а клубът", допълни холандкият специалист.

“Червените дяволи" платиха рекордните 82 млн. евро, за да привлекат Ди Мария от Реал Мадрид, но формата му спадна драстично след обещаващото начало. Самият аржентинец признава, че първият му сезон в Англия  "не е бил достатъчно добър”. До момента през сезона той има отбелязани 3 попадения и направени 9 асистенции на сметката си.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички