Ди Мария в ПСЖ по схемата "Фалкао"


Ди Мария в ПСЖ по схемата "Фалкао"
Снимка: Getty Images/Guliver

1597 0

Най-скъпата покупка в историята на Манчестър Юнайтед Анхел Ди Мария прави слаб първи сезон в английската Висша лига, поради което бъдещето му най-вероятно е извън "Олд Трафорд".

Най-сериозният кандидат за подписа на аржентинския ас е ПСЖ, който имаше апетити към играча още през миналото лято. Тогава парижани имаха договорка и с играча, и с Реал Мадрид, но заради правилата на финансовия феърплей сделката пропадна.

Ди Мария обаче може отново да заиграе на "Парк де Пренс", след като двата клуба вече водят преговори за отдаването на крилото под наем. Ръководството на френския шампион иска да вземе бившия играч на Реал Мадрид под наем, за да може да привлече още няколко играчи през лятото, а след това през 2016 да откупи правата на аржентинеца, информира "The Sun".

Проблем в преговорите се явява именно клаузата за откупуване. "Червените дяволи" настояват тя да е задължителна, докато от ПСЖ се надяват да избегнат това, за да могат да оставят Ди Мария на "Олд Трафорд" при евентуален провал на играча.

По подобен начин Манчестър Юнайтед привлече през лятото Фалкао, но няма да го откупи от Монако за фиксираната сума от 44 милиона паунда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички