Операция "ново нападение" ще се финансира от Ди Мария и Ван Перси


Операция "ново нападение" ще се финансира от Ди Мария и Ван Перси

2492 0

"Manchester Evening News" излезе с подробно информация, че Гарет Бейл и Хари Кейн действително са сред топ трансферните цели на "червените дяволи" през предстоящото трансферно лято.

Според изданието, ръководството на тима ще финансира трансферните на двамата чрез продажбите на рекордната покупка Анхел Ди Мария, който не оправда очакванията към него, както и на Робин Ван Перси, който ще освободи 20-кратните шампиони от тежкия си контракт.

Освен това през това лято влиза в сила и умопомрачителния контракт с Adidas, който ще помогне да бъдат отделени нови 200 милиона паунда за нови попълнения.

За Гарет Бейл се смята, че негов трансфер е абсолютно реален, тъй като семейството му отново се е преместило в Англия заради невъзможността да свикне с испанската култура и испанския език. Флорентино Перес обаче ще настоява да възвърне инвестицията си от 100 милиона евро, които брои за уелсеца на Тотнъм.

Хари Кейн пък е спряган за заместник на Ван Перси и Радамел Фалкао, който окончателно няма да бъде откупуван от Монако. Младият нападател на Тотнъм ще струва на Манчестър Юнайтед около 40 милиона евро.

С трансфера на двамата Луис Ван Гаал ще оформи новото си нападение, което ще е изградено от Кейн, Бейл, Рууни и Мемфис Депай.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички