Ван Гаал обеща на феновете трансфер изненада


Ван Гаал обеща на феновете трансфер изненада
Снимка: Gulliver/Getty Images

1722 0

След напускането на Робин ван Перси и на Радамел Фалкао, опциите за Манчестър Юнайтед в предни позиции не са особено големи. През новия сезон мениджърът на тима Луис ван Гаал ще изполва Уейн Руни като основен нападател, а резевни варианти за холандския специалист ще бъдат само Хавиер Ернандес и Джеймс Уилсън.

Ван Гаал сподели, че е доволен от това, с което разполога, но не изключи и възможността да довете още някой офанзивен играч.

"Ние имаме също и Ернандес, Уилсън и може би изненада, никога не знаеш. Работим по този процес. Не съм притеснен, защото все още мога да разчитам на Уейн Рууни. Той може да играе на всякаква позиция в атака", сподели холандския мениджър на Манчестър Юнайтед.

До момента в радара на "червените дяволи" попаднаха звездите Единсон Кавани, Карим Бензема и Роберт Левандовски. Изглежда обаче изненадата няма да бъде нито един от тримата. Медиите на Острова спекулират, че на "Олд Трафорд ще пристигне Гарет Бейл. Това обаче ще се случи само ако Юнайтед се раздели с Анхел ди Мария.

На една от последните си пресконференции Ван Гаал сподели, че бъдещето на аржентинеца е неясно. Сериозен интерес към крилото проявява френския шампион ПСЖ.

Изданията в Англия определиха и още един вариант за трансфера изненада - Педро от Барселона. Отново, при условие, че Ди Мария бъде продаден.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички