Ван Перси: Ван Гаал не ми даде шанс да се боря за място в тима


Ван Перси: Ван Гаал не ми даде шанс да се боря за място в тима
Снимка: Getty Images / Guliver

2097 0

Нападателят Робин ван Перси разкри причините, накарали го да смени Манчестър Юнайтед и Висшата лига с Фенербахче и турската Суперлиг това лято.

"Познавах Луис като треньор на Холандия, а сега го опознах и като клубен треньор. И разликата е очевидна. След разговора с Ван Гаал през май аз осъзнах, че сигурност в бъдещето ми в Манчестър Юнайтед няма. Но още си мислех, че след паузата ще мога да започна отново. В миналото Ван Гаал вече бе сменял мнението си за мен", разказва нападателят, цитиран от "The Sunday Times".

"Връщайки се в Манчестър Юнайтед след ваканцията, аз разбрах, че честна конкуренция в отбора няма. Ван Гаал не ми даде възможност да се боря за място в състава. Той ме прати да се готвя на втория терен. Не се ядосах и не проявих излишни емоции. Такива неща са част от футбола и от живота. Трябва да взимаш най-добрите решения във всяка ситуация и аз го направих, преминавайки във Фенербахче", заяви Ван Перси.

Футболистът е най-добрият голмайстор в историята на холандския национален отбор. Той е сребърен и бронзов медалист в световни първенства.

През изминалия сезон Робин ван Перси изигра 31 мача за "червените дяволи" във всички турнири и се разписа 12 пъти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички