Манчестър Юнайтед обявява нов трансфер до часове?


Манчестър Юнайтед обявява нов трансфер до часове?
Снимка: Getty Images/Guliver

3007 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед е на път да осъществи пореден трансфер през този месец. По информация на реномираното издание "The Guardian" 20-кратните английски шампиони ще вземат Серхио Ромеро.

Според медията, аржентинският национал вече пътува към Сиатъл, където ще проведе финални преговори за личните си условия и ще изкара медицински прегледи.

Медиите в Италия също информираха за преговорите между двете страни, като Ромеро в момента е свободен агент и ще излезе без пари на "червените дяволи".

Той ще бъде привлечен за заместник на Виктор Валдес, който вече е на трансферния пазар след свада с Луис Ван Гаал. За последно Ромеро пазеше за Сампдория. Към него имаше интерес и от Реал Мадрид, но "кралския клуб" привлече Кико Касия от Еспаньол.

Очаква се в следващите дни да има развитие и по трансфера на Педро Родригес. В момента Ед Уудуърд и компания водят преговори с Барселона, като най-вероятно Юнайтед ще трябва да плати освобождаващата клауза на играча. Тя е на стойност 30 милиона евро, а самото крило вече е дало съгласието си да играе на Острова.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички