Ван Дайк се отличил с впечатляващ жест след Ливърпул - Шросбъри във ФА Къп


Ван Дайк се отличил с впечатляващ жест след Ливърпул - Шросбъри във ФА Къп
Снимка: Getty Images

2161 0

Централният бранител на Ливърпул Върджил ван Дайк, който изведе отбора с капитанската лента при 1/32-финала от ФА Къп срещу Шросбъри (спечелен с 4:1), се е отличил с впечатляващ жест след края на мача, а за това информира наставникът на третодивизионния тим.

Стив Котерил говори след двубоя, в който неговият отбор дори поведе в резултата. Мениджърът сподели, че Шросбъри не е заслужавал чак такова изразително поражение, но и подчерта голямото качество в отбора на противника, след което разказа и за постъпката на нидерландския бранител.

"Върджил ван Дайк дойде в нашата съблекалня след срещата, поздрави абсолютно всеки, каза, че сме се справили много добре, даде фланелката си, стисна си ръцете с всички. Помислих си как това е постъпка на най-високо ниво.

Той не само е футболист на най-високо ниво, той е джентълмен. Много добро изживяване за играчите ни е това, което изпитаха тогава. Не можеш да си стръгнеш от това място без да си помислиш, че това е наистина специален футболен клуб" - сподели Стив Котерил.

Проблемите в Ливърпул обаче не свършват, след като Александър-Арнолд също е дал положителна проба за коронавирус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички