Ван Дайк с важно предупреждение към Ливърпул след силния старт във Висшата лига


Ван Дайк с важно предупреждение към Ливърпул след силния старт във Висшата лига
Снимка: Guliver/GettyImages

4292 0

Лидерът на Ливърпул Върджил Ван Дайк е много щастлив от старта на сезона в английската Висша лига, но в същото време беше категоричен, че не трябва да се гледа моментното класиране и разликата с Манчестър Сити. "Гражданите" вече допуснаха две загуби в шампионата и изостават на цели 8 пункта в битката с мърсисайдци за титлата. 

"Засега си взимаме точките. Винаги има какво да се подобрява в играта. Не гледаме към точките, разликата със Сити. Трябва да се концентрираме върху нашите мачове. Предстоят много натоварени периоди, например декември-януари. Всичко може да се случи", припомни Ван Дайк, тъй като и през миналия сезон "червените" имаха аванс спрямо "гражданите", но го изпуснаха именно в периода след натоварения коледен график. 

"Опитахме миналата година, но Манчестър Сити беше малко по-добър от нас и заслужено спечели. Всички знаехме, че ще имат тежък мач срещу Уулвърхямптън, но много, много рядко се случва те да не вкарат ъ дома. Страхотно представяне на Уулвс", каза още Ван Дайк, отдавайки заслуженото на вдъхновената игра на "вълците" срещу шампиона на Англия. 

Докато отборът върви уверено в английското първенство обаче, "мърсисайдци" не се представят особено убедително в Шампионска лига - на какво се дължи това четете в този анализ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички