След 3:3 на "Анфийлд": Върджил ван Дайк назова какво трябва да се промени в Ливърпул


След 3:3 на "Анфийлд": Върджил ван Дайк назова какво трябва да се промени в Ливърпул
Снимка: Getty Images

1719 0

Централният защитник на Ливърпул Върджил ван Дайк заяви, че отборът му трябва да си спомни как да изпитва наслада от футбола и да играе освободено, след като допусна нова грешна стъпка в английската Висша лига през сезон 2022/23.

Мърсисайдци завършиха 3:3 с Брайтън на "Анфийлд" и вече изостават на 11 точки от лидера Арсенал, събирайки актив от едва 10 след първите си седем двубоя. 

"Постоянството е най-трудната част във футбола. Трябва да преодолеем трудностите заедно. Очевидно е, че имаме проблеми и е трудно да намерим верния път, особено ако не сме в най-добрата си физическа форма, но аз съм убеден, че ще я намерим отново. Преди 4 месеца бяхме в борбата за всички трофеи, а сега не се намираме в най-добрата ситуация, но това ще се промени", изрази увереност Ван Дайк и допълни:

"Вижда се, че опонентите стават все по-добри, играем в най-доброто първенство в света, в което всички отбори са способни да се противопоставят един на друг. Трябва да се върнем към постоянството и да заиграем отново с наслада и свобода на терена, а всичко това се постига със здрава съвместна работа".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Думите на старши треньора Юрген Клоп след равенството с Брайтън!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички