В шоуто на Оли Уоткинс: Астън Вила подчини Брайтън с 6 попадения (ВИДЕО)


В шоуто на Оли Уоткинс: Астън Вила подчини Брайтън с 6 попадения (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

688 0

Астън Вила постигна разгромна победа с 6:1 над Брайтън в мач от седмия кръг на английската Висша лига. В герой за "виланите" се превърна Оли Уоткинс, който наниза цели три попадения, а момчетата на Роберто Де Дзерби отнесоха доста звучен шамар.

Уоткинс направи много силен мач, като освен трите си попадения добави и асистенция на своето име. Останалите три гола за бирмингамци бяха отбелязани от Дъглас Луис и Джейкъб Рамзи, а Первис Еступинян от Брайтън си вкара автогол. Единственото попадение за "чайките" пък бе отбелязано от Ансу Фати, който се отчете с първи гол, след като акостира от Барселона.

Интересен е фактът, че Брайтън създаде повече чисти положения, които обаче не съумя да реализира, като в същото време владееше повече топката от своя съперник. Изненадващо очакваните попадения за Вила бяха 1.48, а тези на "чайките" 1.64. 

С победата Вила изпревари Брайтън и зае третата позиция във временното класиране. Момчетата на Унай Емери са с 15 точки в актива си, а в сряда (5 октомври) приемат Жрински Мостар в Лигата на конференциите. Възпитаниците на Роберто Де Дзерби са 4-и също с 15 пункта, но по-лоша голова разлика. Те пък ще премерят сили с Олимпик Марсилия в Лига Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички