В последния момент: Нов в Манчестър Юнайтед се разминал на часове с Ливърпул?


В последния момент: Нов в Манчестър Юнайтед се разминал на часове с Ливърпул?
Снимка: GettyImages

5450 0

Едно от последните нови попълнения в редиците на Манчестър Юнайтед - Софиан Амрабат, е бил само на часове от това да премине във вечния съперник Ливърпул.

Какво се случи?

27-годишният дефанзивен полузащитник акостира на "Олд Трафорд" през лятото под наем от Фиорентина. Това се случи в последния възможен ден от трансферния прозорец (1-ви септември). За сделката английският колос е заплатил 8.5 милиона паунда, като съществува и опция за откупуване на стойност 21.4 милиона паунда.

Халфът, който изигра ключова роля за историческото четвърто място на Мароко на Световното първенство в Катар миналата година, дебютира с новия си отбор миналата седмица. Той обаче игра едва минута при победата с 1:0 над Бърнли.

На часове от "червените"

От информация на "Daily Mail" става ясно, че Амрабат е бил съвсем близо до това да облече червената фланелка, но на най-големия опонент на Юнайтед. След телефонен разговор с Юрген Клоп едва не се стигнало до сделка.

От лагера на футболиста обаче пожелали клубът да изчака 24 часа, докато в същия момент мърсисайдци не пожелали да рискуват и си осигурили правата на Раян Гравенберх.

А какво обвинение треньорът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг получи от виден журналист?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички