В Ливърпул си спомниха за Николай Михайлов


В Ливърпул си спомниха за Николай Михайлов
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1760 0

Трансферът на Николай Михайлов в Ливърпул изплува изненадващо в Англия. Местният сайт в региона "Ливърпул Eхо" състави списък с всички имена, привлечени под ръководството на Рафаел Бенитес, проследявайки кариерното им развитие след раздялата с "червените".

Общо 64 футболисти са преминали през "Анфийлд" в този период, а сред тях е и настоящият вратар и капитан на Левски. Михайлов акостира изненадващо в мърсисайдци през 2007 година, но така и не записа официален мач за английския колос.

" Българският вратар Николай Михайлов се присъедини към Ливърпул, но веднага се появиха проблеми, след като не успя да получи работна виза – се казва в публикацията. – Впоследствие той прекара трите си години на „Анфийлд“ под наем в Твенте, преди да подпише за постоянно с нидерланския клуб през 2010 година. По-късно се премести в Турция, а след това и в Кипър преди да се завърне в Левски.", пише изданието, цитирано от в. "Труд".

Вижте още: Минимум 15 000 на Левски - ЦСКА, "сините" прибират шест-цифрена сума от билети

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички