Най-лошите страхове в Левски се сбъднаха: Билал Бари е аут до края на сезон 2022/23


Най-лошите страхове в Левски се сбъднаха: Билал Бари е аут до края на сезон 2022/23
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

2967 0

Централният нападател на Левски Билал Бари ще отсъства от терените около 9 месеца, след като допълнителните прегледи във Франция са потвърдили опасенията на стадион "Георги Аспарухов", съобщава "Тема Спорт".

Мароканецът се контузи по време на тренировка и бе пратен в чужбина за второ мнение, а според изданието резултатите са показали скъсване на кръстна връзка и дори допълнителни увреждания в коляното.

Бари със сигурност ще бъде опериран, а сложната интервенция ще бъде извършена във Франция от местно "светило" в областта на хирургията. По всяка вероятност футболистът ще пропусне остатъка от сезон 2022/23!

Изданието допълва, че ръководството на 26-кратните шампиони ще привлече нов нападател на "Герена", а първи в списъка е играч от Бразилия, който треньорският щаб на "сините" следи от дълго време насам. Напълно възможно е да пристигнат и двама играчи на този пост, но това ще се случи по време на зимния трансферен прозорец.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Сини" фенове с писмо до Боби Михайлов: Когато някой тръгне срещу Левски и феновете му, то нещата не приключват добре!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички