В Ливърпул разкарват ново попълнение през януари, Юрген Клоп е страшно недоволен


В Ливърпул разкарват ново попълнение през януари, Юрген Клоп е страшно недоволен
Снимка: Getty Images

10272 0

Доста любопитни неща се случват на тренировъчната площадка на Ливърпул. Юрген Клоп, както и останалият треньорски щаб на мърсисайдци, не са останали никак доволни от представянето на Артур Мело по време на отборните занимания и има голяма вероятност да прекратят неговия наем от Ювентус oще през януари, твърди "Tuttomercatoweb".

Според информацията Мело не показва нужното желание на тренировки, което никак не се нрави на Юрген Клоп и неговият екип. От Ливърпул смятат, че той няма никакво намерение да вдигне нивото си на игра, нужно, за да успее по английските терени.

Очаква се Ливърпул да търси нов полузащитник през януари. Мнозина смятаха, че привличането на Артур от "бианконерите" е било направено с целта, просто да се запълни празнината в халфовата линия. А добре знаем, че мърсисайдци изпитват проблеми в полузащитата поради много играчи, които висят с травми.

Предстои да разберем дали Артур ще се върне преждевременно на Ботуша или ще остане на "Анфийлд, ще завори устите на своите критици и ще се бори до самия край за мястото си в селекцията на Юрген Клоп.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ливърпул сред фаворитите за подписа на Джуд Белингам.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички