В Челси се колебаят между Кепа и Менди


В Челси се колебаят между Кепа и Менди
Снимка: Getty Images

2053 0

Асистент-треньорът на Челси Жолт Лов отхвърли възможността Едуар Менди да не стартира срещу Ал-Хилал в сряда. Менди пропусна миналия месец за „сините“ поради ангажиментите си със Сенегал за Купа на африканските нации, като селекцията триумфира в надпреварата.

Вратарят остана да празнува един ден със своите съотборници, след което пое към английския си отбор, а твърденията бяха, че той ще остане резерва на Кепа Арисабалага в мача на лондончани за Световното клубно първенство.

Говорейки пред репортери на брифинг, Лов каза: „Менди може би ще дойде при нас днес или утре и ще видим колко точно е изморен. Трябва да пристигне, след което да го видим в тренировъчен режим. Имаме чудесни двама вратари, а Менди беше фантастичен за Сенегал“, каза Лов.

„Той стана вратар на турнира, а неслучайно отборът му се представи така добре, ала Кепа свърши великолепна работа за нас по време на този период. Той спаси невероятни шансове за съперника, а също така и дузпи. Кепа е в добра форма и трябва да говорим с треньорите на вратарите, за да вземем решение“, сподели още той.

Арисабалага има шест мача от началото на годината, в които е допуснал три попадения в своята врата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички