"Тренировката е от 11.00, ти ми се обуваш в 11.19": Как Тухел скастри звезда на Челси (ВИДЕО)


"Тренировката е от 11.00, ти ми се обуваш в 11.19": Как Тухел скастри звезда на Челси (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

13479 0

Вече повече от година английският гранд Челси се ръководи от германския специалист Томас Тухел. Наставникът изведе "сините" до трофея в Шампионска лига, което бе достатъчно голям успех, за да си спечели доверието на ръководството на клуба.

И през тази година тимът се цели високо, като Тухел налага отличен стил на игра от "сините". Едно от основните неща, на които Тухел обръща внимание на своите играчи, е дисциплината - независимо дали става въпрос за мача или тренировка.

В социалните мрежи обикаля любопитно видео "от кухнята" на Челси, на което се вижда как Томас Тухел скастри Матео Ковачич за това, че закъснява за тренировка. Тухел отива до Ковачич и му показва часа, като му напомня, че тренировката е от 11.00ч, а в 11.19 той още се обува.

"В 11 часа е тренировката. В 11.19 часа си обуваш бутонките. Това не е приемливо", казва Тухел на Ковачич къде на шега, къде - сериозно. Халфът се засмива, но видимо се чувства гузен, че закъснява за началото на тренировката.

Една година по-късно: какво постигна Томас Тухел в Челси и ще изкара ли трети сезон в Лондон?

@chelsea.space Love the discipline from Tuchel 💪 #fyp #foryoupage #fypシ #tuchel #kovacic ♬ Sweet Dreams - Ravens Rock ★ | Guitarist

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички