В Англия разкриха причините за неочакваното бягство на Кансело от Сити в Байерн


В Англия разкриха причините за неочакваното бягство на Кансело от Сити в Байерн
Снимка: Getty Images

3347 0

Защитникът на Манчестър Сити Жоао Кансело по всяка вероятност днес ще стане футболист на Байерн Мюнхен. В Англия вече разкриха причините за този неочакван трансфер, който на този етап ще бъде вземане под наем от германците.

Според "Daily Mail" едната от причините за решението на играч и клуб е фактът, че португалецът играе твърде рядко след завръщането си от Мондиал 2022. През последните седмици футболистът многократно е изразил недоволство от това, че не се появява на терена.

Последната капка, която е преляла чашата, е кавга между играча и мениджъра Хосеп Гуардиола. Тя е станала факт, когато защитникът е научил, че няма да бъде титуляр в дербито с Арсенал за ФА Къп (1:0).

Съобщава се, че Кансело многократно е заплашвал, че ще напусне Манчестър Сити. за негова радост, в този момент се е намерило и добро решение - отиване под наем в Байерн. Португалският национал вече е в Мюнхен и скоро трябва да подпише договора си. А ето с кои недоволни от Гуардиола играчи на Сити следи ситуацията Барселона. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички