В Англия: Появи се ново име за мениджър на Манчестър Юнайтед


В Англия: Появи се ново име за мениджър на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

2323 0

Националният селекционер на Англия Гарет Саутгейт е спряган за треньор в тима на Манчестър Юнайтед, твърди английската телевизия "Sky Sports", като се позовава на свои източници. От ръководството на "червените дяволи" обаче са отказали да коментират подобна информация.

Понастоящем треньорският пост на "Олд Трафорд" се заема от Оле Гунар Солскяер, който бе назначен по-скоро като временен мениджър на тима. Силните резултати на норвежеца обаче може и да убедят собствениците на "червените" да го задържат за постоянно на работа, а не е тайна, че Солскяер работи в тясно сътрудничество със сър Алекс Фъргюсън.

Гарет Саутгейт удължи своя договор със "трите лъва" само преди три месеца, като се очаква да изведе националния отбор до Мондиал 2022. Припомняме, че през лятото националният селекционер изведе състава до полуфинал на шампионата на планетата, като отпаднаха от Хърватия след продължения.

Информациите за Саутгейт се появяват броени часове преди първия сериозен тест за Оле Гунар Солскяер начело на Манчестър Юнайтед. "Червените дяволи" гостуват по-късно през деня на "Уембли", където ще се срещнат срещу третия в подреждането във Висшата лига Тотнъм.

Междувременно мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино направи интересно изказване по адрес на сър Алекс Фъргюсън. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички