Солскяер коментира информациите, че Почетино може да го наследи в Юнайтед


Солскяер коментира информациите, че Почетино може да го наследи в Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

2215 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Олу Гунар Солскяер коментира информациите, които пращат Маурисио Почетино начело на "червените дяволи". Норвежкият специалист призна, че има причина Почетино да е свързван, като това е само доказателство за добрата му работа в Тотнъм.

"Не е моя работа да оценявам различните мениджъри, но той върши страхотна работа. Има причина за спекулациите и тя се корени във факта, че той се справя много добре", заяви Солскяер. Той има 5 поредни победи, откакто пое Юнайтед, но в неделя му престои най-тежкия тест, а именно среща срещу "шпорите".

Затова се изказа и доста ласково за звездата на Тотнъм Хари Кейн: "Той е фантастичен голмайстор - един от най-добрите в света на поста си. Но и аз имам няколко такива, с които съм много щастлив да работя. Освен това той е топ професионалист. Кейн никога не пропуска шансове, така че ние не трябва да позволяваме да има такива".

"Ще играем срещу един от най-добрите отбори първенството и трябва да сме наясно с техните силни страни. Нашата обаче е да атакуваме останалите, да излизаме в предни позиции, но и двата тима действаме по сходен начин. Може да нямаме толкова възможности за атака, така че трябва да сме сигурни при владеенето на топката", допълни още мениджърът за двубоя. Солскяер замени уволнения Жозе Моуриньо, но все още не е ясно дали ще остане за постоянно, като за това ще има значение и постигнатите резултати.

А от старта на Солскяер остана впечатлен дори и Хосе Гуардиола - ето какво сподели мениджърът на Манчестър Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички