В Англия обявиха каква неустойка дължи Челси на Сари при уволнение


В Англия обявиха каква неустойка дължи Челси на Сари при уволнение
Снимка: Getty Images/Guliver

1793 0

С нарастването на слуховете за скорошно уволнение на Маурицио Сари в Челси, в Англия разкриха и каква е неустойката, която клубът трябва да плати на мениджъра си при предсрочна раздяла. Според слуховете става дума за 5 милиона паунда. Ако това е вярно, италианецът може да стане един от най-евтините мениджъри, които собственикът на Челси Роман Абрамович е уволнявал.

В Англия се твърди, че на Сари му е поставен ултиматум, за да запази работата си, а именно спечелването на Купата на Лигата. "Сините" са на финал в турнира, а решителният мач срещу Манчестър Сити е на 24 февруари. Самият наставник вярва, че отборът го подкрепя, но според слуховете това съвсем не е така.

ФРАНК ЛАМПАРД КОМЕНТИРА ШАНСОВЕТЕ СИ ДА ПОЕМЕ ЧЕЛСИ

Други издания в Англия пък твърдят, че бившият треньор на Наполи може да загуби работата си и по-рано - ако тимът загуби от Малмьо в реванша в 1/16-финалите на Лига Европа. Първият бе спечелен от лондончани с 2:1. А кой е считан за идеалния заместник на Сари - вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички