Франк Лампард коментира шансовете си да поеме Челси


Франк Лампард коментира шансовете си да поеме Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

2094 0

Отборът на Челси допусна една от най-тежките си загуби в ерата на Висшата лига. Тимът от "Стамфорд Бридж" бе надигран от шампиона Манчестър Сити с 6:0 през изминалия уикенд и вече се отдалечават от Топ 4.

В последните седмици силно се спекулира, че мениджърът на тима Маурицио Сари може да бъде уволнен. Специалистът не се справя на нужното ниво в дебютния си сезон, а сам на няколко пъти сподели, че му е трудно да мотивира тима си. Поради тази причина легендата на тима Франк Лампард е спряган за поста, като бившият халф веднага коментира тези слухове.

"Нормално е да изпитвам емоции след този мач и те не са приятни. Не се случва на Челси често да губи с такава разлика и за мен това е шок. За момента обаче Челси си има мениджър и това е Маурицио Сари, когото аз уважавам. В момента моята работа е свързана с Дарби Каунти и се трудя здраво за това. Мисля само за мача ни с Ипсуич през седмицата", сподели Лампард.

САРИ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ В ТОП 5 ПЪРВЕНСТВАТА, КОЙТО ОЩЕ НЕ Е СМЕНЯЛ ТАКТИКАТА СИ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички