Sky Sports: Челси решава бъдещето на Маурицио Сари до часове


Sky Sports: Челси решава бъдещето на Маурицио Сари до часове
Снимка: Getty Images/Guliver

1542 0

Бъдещето на мениджъра на Челси - Маурицио Сари, все още не е ясно, но може да бъде изяснено до часове. Английската телевизия "Sky Sports" твърди, че ключови фигури в ръководството на "сините" вече са провели разговори относно позицията на италианеца начело на тима.

Лондончани са загрижени заради последните резултати на тима, които никак не са обнадеждаващи. Късно снощи "сините" отпаднаха и от ФА Къп, след като допуснаха поражение с 2:0 на "Стамфорд Бридж" от тима на Манчестър Юнайтед

Ръководството е наясно с мащабните проблеми, пред които е изправен Челси, особено след острата реакция и на "сините" привърженици при вчерашния двубой. Бурните освирквания към играчите на тима, както и скандиранията "Сари-бол", са накарали висшите лица да преосмислят ролята на бившия мениджър на Наполи в тима.

"Сините" бяха разклатени по-рано през месеца, когато бяха разгромени от шампиона на Англия Манчестър Сити с 6:0. Лошите резултати на отбора ги изхвърлиха от топ 4, като понастоящем тимът заема 6-о място в класирането на Висшата лига.

След два дни Челси излиза за втория си мач от 1/16-финалите на Лига Европа срещу Малмьо, след като в първия мач спечели като гост с 2:1. По-късно през седмицата обаче мениджърът на "сините" ще има възможността да спечели трофей за своя отбор - Карабао Къп, но за целта трябва да победи своя съперник на финала Манчестър Сити.

Междувременно стана ясно от какво зависи трансферът на Еден Азар в тима на Реал Мадрид (четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички