В Англия искат Симеон Славчев, но...


В Англия искат Симеон Славчев, но...
Снимка: pfclitex.com

1753 0

Българският национал Симеон Славчев все още не може да бъде сигурен за своето бъдеще. След като от Спортинг обявиха, че няма да го използват през настоящия сезон, халфът почна да си търси нов отбор. И това може да е Бирмингам Сити - отбор, който играе в английската Чемпиъншип, а бившият играч на Литекс в момента кара проби там

Мениджърът на тима Хари Реднап е харесал много 23-годишния халф и иска да го вземе в състава си, подсилвайки едно от най-слабите звена на тима през миналия сезон. Сити едва се спаси от изпадане, завършвайки на 2 точки от опасната зона, а амбициите на тима за следващата кампания е да влезе в топ 10 на първенството и да играе плейофи за влизане във Висшата лига.

"A Bola" обаче информира, че желанието на Спортинг продължава да е да продаде играча, а не да го отдава под наем - офертата, която от Бирмингам са изпратили за играча е точно за едногодишен наем с опция за откупуване.

В клуба вярват, че ще стигнат до споразумение с "лъвовете", тъй като Славчев не им е нужен, но в същото време не искат да го купуват сега, защото Спортинг държи 80% от правата на национала. Другите 20 са на мениджърската му агенция, а английският тим не иска да преговаря с трета страна за осъществяването на трансфер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички