Симеон Славчев на проби в Бирмингам, Реднап го определи като лаком


Симеон Славчев на проби в Бирмингам, Реднап го определи като лаком
Снимка: bwfc.co.uk

2157 0

Българският атакуващ халф Симеон Славчев е на проби в английския Бирмингам, където вчера взе участие в контрола с Оксфорд Юнайтед, спечелена от "сините" с 2:0. Очаква се българинът да продължи пробите в тима и през следващата седмица, а също да вземе участие в последните контроли на тима срещу Кидерминстър в сряда и срещу Суонси през уикенда.

Българинът се появи на почивката на мача и игра в схем а 3-5-2, като бе изнесен пред тройката дефанзивни халфове. 

"Българският халф, който е нежелан в Спортинг Лисабон оперираше в средата на терена пред тримата дефанзивни полузащитници. Когато той се появи на терена нямаше много работа за вършене, като предимно тимът на Оксфорд владееше топката и организираше атаките. Задачата пред 23-годишният футболист бе да помага при изнасянето на топката, да намира празните пространства и да успокоява играта в средата на терена с къси, но точни пасове. В последните минути на срещата той успя да помогне на тима да създаде няколко опасности. След края на срещата Хари Реднап разкри, че Славчев има какво още да покаже", пише изданието "Birminghammail.co.uk.

"Исках да видя как ще се представи. Той игра добре в средата на терена, но трябва повече да подава. Харесва ми, че иска да контролира играта, мисля, че се справи на ниво", заяви пък мениджърът на тима Хари Реднап.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички