Славчев: Какви допълнителни стимули? Това е националният отбор!


Славчев: Какви допълнителни стимули? Това е националният отбор!
Снимка: bwfc.co.uk

1544 0

Полузащитникът на полския Лехия (Гданск) и български национал Симеон Славчев е категоричен, че да се играе за националния отбор е чест и не са необходими допълнителни стимули.

Халфът, който е собственост на португалския гранд Спортинг (Лисабон), призна, че три пъти е получавал контузии по време на двубой на представителния ни тим, но винаги е давал всичко от себе си за България.

“Не съм забравил резултатите, които записахме в предишните две срещи. Взел съм си необходимите поуки. Рецептата ми за успех е е максимално себераздаване и вяра в собствените ни качества, за да започнем да печелим срещите си.

Негативните коментари по наш адрес ни се отразяват, да, но трябва повече да вярваме в самите себе си. Неуместно е да се говори за пари, за допълнителни стимули, за да се играе в националния отбор.

Три пъти съм получавал контузии на мач на България, но това няма никакво значение. Винаги ще се боря без значение дали бъркам, или не. Ще работя докрай и ще давам най-доброто от себе си за националния отбор”, допълни още полузащитникът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички