В Англия: Анчелоти прие оферта от Висшата лига, завръща се


В Англия: Анчелоти прие оферта от Висшата лига, завръща се
Снимка: Gulliver/GettyImages

2046 0

Карло Анчелоти е дал съгласие да застане начело на Евертън, съобщиха британските медии, цитирани от БГНЕС. "Карамелите" стартираха контакти с италианеца, веднага след като той бе уволнен от Наполи. Специалистът от самото начало е бил заинтересован от връщане във Висшата лига, където вече води успешно Челси два сезона.

Според Sky Sports, в понеделник Анчелоти е посетил Ливърпул и се е срещнал с боса на Евертън Фархад Мошири. Страните вече са постигнали принципно споразумение и остава да се изгладят детайлите. Мошири търсеше човек, който е печелил трофеи както на домашно ниво, така и в Европа.

За назначението на Анчелоти може да бъде обявено преди мача за Купата на Лигата срещу Лестър в сряда. По време на кариерата си италианският специалист води също Ювентус, Милан, Пари Сен Жермен, Реал Мадрид и Байерн Мюнхен.

Евертън в момента са на три точки от зоната на изпадащите, а в събота посрещат Арсенал, който може да пристигне на "Гудисън Парк" също с нов мениджър. А кой друг специалист е спряган за поста при "карамелите" вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички