Уулвърхемптън готов да даде 80 млн. евро за играч на Реал Мадрид


Уулвърхемптън готов да даде 80 млн. евро за играч на Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

5035 0

Хамес Родригес не се радва на особено голямо доверие от страна на наставника на Реал Мадрид - Зинедин Зидан и рядко получава време за изява. Колумбиецът често е свързван с трансфер, като последният тим, който се присъединява към желаещите е английският Уулвърхемптън.

Отборът от Висшата лига е готов да похарчи 80 млн. евро, за да привлече играча на Реал Мадрид. Според The Sun от клуба вече са се свързали с агента му Жорже Мендеш, за да попитат за цената му. От Уулвс са готови да се разделят с Раул Хименес, за да улеснят взимането на Хамес.

"Белия балет" подписа с Хамес през 2014 година, когато го взе от Монако след изключителното му представяне на Световното първенство с Колумбия. Уулвърхемптън пък е на шесто място в английското първенство, на 5 точки от местата за Шампионска лига. Хамес бе спряган за няколко големи европейски клуба като Арсенал, ПСЖ и Интер, но няколко пъти заяви, че се интересува само от това да се бори за място в Реал. Ето какво интересно признание направи Хамес - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички