Двама от опитните играчи на Реал отпадат за двубоя с Манчестър Сити


Двама от опитните играчи на Реал отпадат за двубоя с Манчестър Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

1203 0

Реал Мадрид получи неприятни новини преди реванша на тима срещу Манчестър Сити в Шампионска лига идната седмица. Двама от най-опитните играчи в тима Марсело и вратарят Тибо Куртоа са с травми и най-вероятно ще пропуснат въпросната среща.

Сайтът на Реал Мадрид съобщава, че стражът е с травма в адукторите, докато бразилският защитник има проблеми с лявото бедро. Най-вероятно треньорът на „белия балет“ Зинедин Зидан ще заложи на Алфонс Ареола на вратата и Ферлан Менди на левия бек. Марсело и Куртоа ще бъдат сериозни загуби за „Кралския клуб“, след като и двамата имат сериозен опит по европейските терени.

Реал Мадрид имат да наваксват дефицит от 1:2 срещу Манчестър Сити след първата среща на „Сантиаго Бернабеу“. Преди двубоя срещу „гражданите“ испанския гранд посреща Ейбар в петък в среща от Испанската Ла Лига. А ето кой е фаворит да замени Зинедин Зидан начело на Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички