Юрген Клоп: Трябва да пеят песничката за Дарвин Нунес по-често! (ВИДЕО)


Юрген Клоп: Трябва да пеят песничката за Дарвин Нунес по-често! (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

6279 0

Юрген Клоп жестоко иронизира феновете на Нотингам след края на срещата, която неговият Ливърпул спечели с 1:0. В началото на пресконференцията той небрежно подхвърли, че забавната песничка за Дарвин Нунес трябва да бъде пята по-често, визирайки това, че малко по-късно той вкара победното попадение. Домакинската публика скандираше "Ти си просто уругвайският Анди Керъл!", както и "Ти си просто един л**нян Анди Керъл!".

Дарвин Нунес вкара победния гол срещу Нотингам

Какво каза Клоп?

Още: По балкански: Собственикът на Нотингам налетя да бие съдията след мача с Ливърпул (ВИДЕО)

Клоп също така сподели, че не вижда проблем със ситуацията с Ибрахим Конате, малко преди попадението в 99-та минута. Тогава съдията Пол Тиърни спря атака на Нотингам, заради контузия в главата на защитника, а след това поднови играта със спорна топка еднолично за Ливърпул.

"Какво да кажа - феновете просто трябва да пеят песента за Дарвин по-често. Той очевидно се мотивира от нея и резултатът бе виден. Това ни беше четвъртият мач, в рамките на само 11 дни, и съм много доволен от момчетата. Да, играта като цяло не бе на нужното ниво през цялото време, но това е разбираемо, при толкова много контузени и такъв натоварен график.", сподели германецът.

"Относно спорната ситуация - разбирам, че Нотингам са бесни, заради късното попадение, но мисля че реферът е прав. През първата част имаше същото положение и отсъждането беше огледално. Не съм специалист в съдийството, но щом Тиърни е показал еднакъв критерий, значи правилата са такива.", каза още Клоп.

Юрген Клоп и Ливърпул направиха нещо, което не се бе случвало дълго време

Специален дебют и късна магия от Дарвин Нунес: Ливърпул се спаси в края срещу Нотингам (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички