По балкански: Собственикът на Нотингам налетя да бие съдията след мача с Ливърпул (ВИДЕО)


По балкански: Собственикът на Нотингам налетя да бие съдията след мача с Ливърпул (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Gulliver

3432 0

Рядко срещан по английските терени екшън се разигра след края на мача между Нотингам и Ливърпул. "Мърсисайдци" биха с гол в 99-та минута, а собственикът на домакините Евангелос Маринакис налетя на главния рефер Пол Тиърни заради негово решение малко преди попадението.

"Маляка, уважавай играчите!"

Малко преди Дарвин Нунес да отбележи, съдията спря атака на Нотингам, заради контузия в главата на Ибрахим Конате. След това той пусна спорна топка еднолично за Ливърпул, а от последвалата атака се получи и корнера, след който те изтръгнаха победата. 

Още: Юрген Клоп и Ливърпул направиха нещо, което не се бе случвало дълго време

Батални сцени се разиграха след края на мача Нотингам-Ливърпул

Маринакис съзря умишлено подпиране, в действията на Тиърни, и непосредствено след края на срещата го е подгонил в тунела на стадиона. В един момент дори се е наложило охраната да спира над 120-килограмовия грък, за да не се стигне до физическа саморазправа. "Уважавай играчите! Това се случва всяка седмица, уважавай ги!", не спирал да крещи разяреният президент. В атаката активно се включил и един от треньорите в Нотингам Стивън Рийд.

Маринакис без съмнение ще бъде сурово глобен. Това не е нещо ново за него - той е и собственик на гръцкия гранд Олимпиакос и често се случва да атакува рефери и играчи на противникови отбори в Гърция. По нашите ширини се стига и до доста по-сериозни ексцесии.

Точно преди 6 години, през март, 2018-та, собственикът на ПАОК Иван Савидис нахлу на терена по време на дербито с АЕК, отново недоволен от съдийските отсъждания. Той демонстративно показваше запасания в колана си пистолет и извади отбора си от игра. След това той бе глобен с над 100 000 евро и бе наказан да не се занимава с футбол за срок от три години:

Още: Специален дебют и късна магия от Дарвин Нунес: Ливърпул се спаси в края срещу Нотингам (ВИДЕО)

Олимпиакос заплашен от изхвърляне от Гръцката Суперлига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички