Юрген Клоп: Сигналът за край на първото полувреме беше най-щастливият момент в кариерата ми


Юрген Клоп: Сигналът за край на първото полувреме беше най-щастливият момент в кариерата ми
Снимка: Getty Images

1837 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че неговият отбор е имал късмет да се прибере при резултат 0:0 на полувремето срещу Манчестър Сити в дербито на кръга във Висшата лига. Немският специалист заяви, че играта на отбора му не се е получавала, докато тази на Сити е била отлична, като е било цяло чудо, че не се е стигнало до гол във вратата на Алисон.

„Благодаря на Господ, че футболният мач има две полувремена. Ние сме наистина доволни от второто, но по обясними причини не сме особено щастливи с първото. Направихме много грешни неща преди почивката, докато Сити направи много добри неща. Най-щастливият момент в кариерата ми беше сигналът за край на първото полувреме", заяви Клоп.

Манчестър Сити имаше чисти възможности, но не ги реализира. Не играхме достатъчно футбол преди почивката. Използвахме дълги подавания, което нямаше смисъл. Променихме незабавно всичко това на почивката. През второто полувреме влязохме в мача и вкарахме хубави голове. Да, искахме да спечелим този мач, но трябва да признаем, че точката днес е напълно приемлив резултат", добави още той.

Повече за развоя на дербито Ливърпул - Манчестър Сити четете ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички