ВИДЕО: Нереалното изчистване, от което може да зависи титлата във Висшата лига


ВИДЕО: Нереалното изчистване, от което може да зависи титлата във Висшата лига
Снимка: Getty Images

2640 0

Отборите на Ливърпул и Манчестър Сити не успяха да се победят в мегасблъсъка на кръга във Висшата лига, след като завършиха при резултат 2:2 на "Анфийлд". В края на срещата всички в Ливърпул бяха сигурни, че ще видят трети гол във вратата на "гражданите", но един футболист не беше съгласен с тях.

В 87-ата минута топката бе центрирана в наказателното поле, а Едерсон излезе напред в опит да я боксира. Вратарят обаче не успя да се намеси, а кълбото се озова в краката на Фабиньо, пред когото вратата на Сити зейна без пазач.

Тъкмо когато всички на стадиона и пред екраните бяха решили, че Фабиньо ще направи резултата 3:2 за Ливърпул, Родри направи нереален шпагат, с който успя да блокира удара на бразилеца и да спре пътя на топката към вратата.

Тази намеса нищо чудно да се окаже повратна и за развръзката в битката за титлата, макар и сезонът да е на твърде ранен етап. Само преди три сезона Сити спечели титлата в Англия с точка пред Ливърпул, като в директния сблъсък помежду им милиметри не стигнаха на мърсисайдци, за да вкарат решаващ гол.

Колко милиметра разделиха Ливърпул от титлата през сезон 2018/19 във Висшата лига, припомнете си в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички