Юрген Клоп реагирал култово на историческия гол на Алисон за Ливърпул


Юрген Клоп реагирал култово на историческия гол на Алисон за Ливърпул
Снимка: Getty Images

5055 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе изключително щастлив за вратаря на тима Алисон Бекер, който се превърна в първия страж в богатата история на Ливърпул, който успява да вкара гол в професионален мач. Бразилският вратар получи голяма загуа по-рано през годината, когато неговият баща почина. След края на срещата той видимо се разстрои.

Клоп пък призна как е реагирал при попадението на вратаря, което спаси надеждите на тима за топ 4. Германецът се обърнал назад и попитал хората около него: "Прави ли съм? Вкара ли той?", защото по думите му в днешно време не можеш да си сигурен в нищо.

"Много близо сме до целта си, така че знам точно какво значеше за него и точно какво си помисли в този момент. Това е изключително. Много е трогателно. Това е само футбол, но за нас означава целия свят. Просто не е за вярване. Никога не съм виждал подобно нещо. Феноменална техника.

В днешни дни не можеш да си сигурен, наистина. "Има ли нещо нередно? Може ли да бъде?". Така че се обърнах назад, за да попитам: "Прави ли съм? Вкара ли той?". Видяхте израженията на момчетата. Това значи много за нас, очевидно.

Все още сме в борбата. Но в сряда (когато Ливърпул играе с Бърнли) ще бъде същата битка. Трябва да кажа: "Шапки долу". Уест Бромич се бори с всичко възможно, подобаващ професионализъм, направиха го много трудно за нас, но ние се справихме" - сподели Клоп.

Вижте гола на Алисон, който запази шансовете на Ливърпул за топ 4 (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички