Юрген Клоп: Първата ми победа на "Олд Трафорд" дойде в подходящия момент


Юрген Клоп: Първата ми победа на "Олд Трафорд" дойде в подходящия момент
Снимка: Getty Images/Guliver

1200 0

Ливърпул прекъсна добрата серия на Манчестър Юнайтед и спечели дербито с 4:2 като гост на "Олд Трафорд". След края на срещата мениджърът на тима Юрген Клоп бе много доволен от постигнатия обрат в срещата и спечелените три точки:

"Отличен мач, хубава и напрегната игра, такива трябва да бъдат дербитата. Това е първата ми победа на "Олд Трафорд", която дойде в най-подходящия момент. Тази победа ни беше необходима и ние си я заслужихме", каза Клоп и продължи:

"Реагирахме добре на допуснатия гол. През първите 15 минути не играхме добре, но след това контролирахме мача и действахме така, както искахме. Те не успяваха да доставят топката до Бруно Фернандеш и ние стъпка по стъпка взехме нещата под свой контрол. При 3:2 ни беше некомфортно, но след това успяхме да отбележим четвърти гол".

В този мач Садио Мане бе оставен на пейката и се появи в игра чак в 74-ата минута. След края на срещата камерите уловиха как Клоп протяга ръка за поздрав към нападателя, но той дори не го погледна:

"Няма проблем. Взех решението да играе Диого още на вчерашната тренировка. Играчите бяха наясно. Всичко е наред", категоричен бе германецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички