Юрген Клоп разкри каква е атмосферата в съблекалнята на Ливърпул предвид тежката ситуация


Юрген Клоп разкри каква е атмосферата в съблекалнята на Ливърпул предвид тежката ситуация
Снимка: Getty Images/Guliver

1475 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп хвърли яснота какво точно е настроението в съблекалнята на отбора, след като мърсисайдци далеч не се радват на най-добрите си моменти и няма да е пресилено, ако се каже, че се намират в криза що се касае Висшата лига.

"Атмосферата е правилна, тя е подходяща и е точно такава, каквато трябва да е. Не е най-добрата атмосфера, която сме имали, но няма нищо между нас, всичко е наред. Имаме съгласие за нещата, които трябва да свършим. Имаме и добри моменти, също така. Това време е голямо предизвикателство за този състав, както можете да си представите, поради различни причини. В тези моменти трябва да покажеш истинското си лице и това е, което момчетата правят.

През седмицата се трудим заедно, очакваме следващия мач, очакваме шанса да обърнем нещата за нас, да спечелим мач. Имаш нужда от позитивна нагласа за това. Не е лесно в тези моменти. Аз съм отговорен и за атмосферата, а аз съм в добро настроение. Не съм щастлив със ситуацията, но това е огромно предизвикателство. Предизвикателство, което може да бъде посрещнато по различни начини, а аз предпочитам да го сторя по позитивен.

Виждам много добри неща в отбора, както и много обещаващи такива в представянето ни. Знаем, че нямаме резултатите и трябва да променим нещата, но това няма как да стане, ако същевременно не задържим добрите неща. Това се опитваме да направим. Имаме позитивна атмосфера" - заяви Клоп.

А каква е голямата цел пред Ливърпул?

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Из архива


Най-големият обир в историята на олимпийските игри

Йордан Йовчев безспорно е емблема на българската спортна гимнастика и един от най-успешните българи на олимпийски...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама