Юрген Клоп: Равенството с Челси е заслужено


Юрген Клоп: Равенството с Челси е заслужено
Снимка: Getty Images/Guliver

1230 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп определи като напълно заслужен резултатът от мача с Челси снощи. Двата отбора завършиха 1:1 на стадион "Анфийлд".

"Беше тежко. Играхме добре през първото полувреме. Челси имаха първо положение и ние се пропукахме. Всеки, който гледа английската Висша лига, знае, че те са отличен отбор. В края на полувремето обаче ние вкарахме заслужен гол", започна германецът след мача.

"Много хора смятат, че срещу 10 човека е по-лесно, но това съвсем не е така. Да, ти имаш преимущество във владението, но ти се налага да атакуваш срещу 10 човека, 8 от които са в собственото си наказателно поле", продължи той.

"Разбира се, ние можехме да използваме това. Нанесохме много далечни изстрели, но Менди днес беше добър. Хареса ми нивото ни на интензивност, феновете също ни подкрепяха отлично, но в крайна сметка равенството е заслужено", допълни Клоп. А кои основни свои играчи се опитва да задържи Челси с нови договори вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички