Клоп не подкрепя Юнайтед за връщането на Роналдо: Не е трансфер за бъдещето


Клоп не подкрепя Юнайтед за връщането на Роналдо: Не е трансфер за бъдещето
Снимка: Getty Images

2422 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не е особено ентусиазиран от трансфера на Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед. Германецът отбеляза, че такава придобивка не е за бъдещето и той самият работел на друг принцип на трансферния пазар.

"Следях новините за Роналдо като футболен фен, но нямам представа какво се случва там. Не е моя работа да преценявам, но ако един клуб може да си го позволи, тогава това попълнение не е за бъдещето, не за следващите 3-4 години, а за сега и веднага", заяви Клоп, цитиран от ESPN.

"Така работят някои клубове и това е нормално, но трябва да има други начини. Има клубове, които се ориентират за две-три години напред и пак постигат успехи. Невинаги побеждава отборът с най-добрия състав в света. Важно е да развиваш своите играчи, да се развиваш като клуб и ние именно това правим", допълни той.

"Имаме ресурси и от достатъчно дълго разработваме нашия проект. Нямам време да гледам към други клубове. Виждам новините, но нямам време да мисля за това на какво са способни. Ние купихме Конате. Той струваше не малко средства. Що се отнася до всички тези атакуващи играчи, които другите клубове купуват... Те мислят, че това им е необходимо и имат ресурси за това. Но няма да използваме това като оправдание", завърши германският наставник. А как футболистите на "червените дяволи" приеха завръщането на Роналдо четете тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички