Юрген Клоп праща обещаващ талант на Ливърпул да се обиграва в РБ Лайпциг


Юрген Клоп праща обещаващ талант на Ливърпул да се обиграва в РБ Лайпциг
Снимка: Getty Images

2251 0

Английският гранд Ливърпул ще изпрати Фабио Карвальо под наем в  Бундеслигата и по-точно в РБ Лайпциг, според португалската радиостанция "Renascenca".

Според източника отборът на Лайпциг е проявил интерес към 20-годишния португалец още през изминалия месец, като е направил опит да го купи за постоянно за сумата от 10 милиона паунда, но на "Анфийлд" са били категорични в отказа си.

Сега обаче на управата на мърсисайдци е започнала да обмисля варианти за португалеца и е на мнението, че ще е по-добре да го пусне под наем при "биковете", за да натрупа повече игрова практика, защото на "Анфйилд" ще му е много трудно да пробие в титулярните 11 на Юрген Клоп.

Португалският младежки национал направи страхотен старт в Ливърпул, отбелязвайки два гола в първите си пет мача в лигата. Струва си да се отбележи, че вторият му гол за клуба дойде в 98-ата минута срещу Нюкасъл у дома през август, помагайки на червените да спечелят с 2-1.

Карвальо игра във всички мачове на мърсисайдци от Висшата лига с изключение на три преди паузата на Световното първенство по футбол през 2022 година. След това обаче той загуби мястото си и записа едва 8 минути игра във Висшата лига до края на сезон 2022/23.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички