Юрген Клоп: Отдавна разбрах, че сме способни на всичко


Юрген Клоп: Отдавна разбрах, че сме способни на всичко
Снимка: Getty Images/Guliver

1202 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп определи като "приказка" победния гол на нападателя Дивок Ориги в мача срещу Нюкасъл. Двубоят отиваше към равенство, но в заключителните пет минути резервата Ориги вкара победен гол, благодарение на който титлата ще се решава в последния кръг от първенството.

"Това беше жизнено важно, беше блестящо, все едно приказка. Може да ме упреквате, че Дивок играе недостатъчно, Шакири също, но аз ги пускам като резерви и вършат всичко отлично. Обожавам това, наистина беше голям момент. Шак изпълни великолепно свободния удар, а Дивок прекрасно стреля с глава и ни донесе победата", отбеляза Клоп след мача.

"Нямах усещания, че всичко е приключило. Отдавна разбрах, че сме способни на всичко. Тези момчета се раздават без остатък. Дали ще станем шампиони, или не, не можехме да направим повече. Момчетата се стараха с всички сили да спечелят мача. Опитвахме се да променим двубоя и мисля, че победихме заслужено. Във възторг съм от това колко хладнокръвни бяха момчетата. Всяка секунда те демонстрираха желание за победа. Знаехме колко нужна ни е тя и футболистите я постигнаха в много труден мач", допълни германският треньор. А каква лоша за феновете новина съобщи Клоп вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички