Юрген Клоп обяви, че Ливърпул е приключил с входящите трансфери


Юрген Клоп обяви, че Ливърпул е приключил с входящите трансфери
Снимка: Getty Images/Guliver

3777 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обяви, че мърсисайдци няма да привличат повече нови попълнения през това лято. Германският специалист обаче намекна, че предстоят някои изходящи трансфери, но без да назовава имена.

"Не очаквам нещо драстично. Имаме добра дълбочина в центъра на защитата, имаме трима от най-високо ниво и младоци зад тях. Фабиньо също служи в тази зона на терена", заяви Клоп по повод проблемите в отбрана, където Джо Гомес и Жоел Матип все още лекуват контузии.

"Контузиите не могат просто да се коригират с трансфери. Не е възможно да се направи и не мисля дори да пробвам. Ако не се случи някоя голяма трагедия в близките дни, едва ли ще ни бъде нужно да привличаме някого.

Ако ситуацията се запази като сега, то трансфери няма да ни бъдат нужни. Като цяло положението в момента е добро. Нямам идея какво ще се случи относно изходящите трансфери обаче. Ще видим", добави още Клоп на пресконференцията преди дербито с Арсенал

Междувременно мениджърът на Арсенал Микел Артета засипа с похвали едно от новите попълнения на Ливърпул (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички