Юрген Клоп: Не оценявах колко специално нещо е пълният стадион


Юрген Клоп: Не оценявах колко специално нещо е пълният стадион
Снимка: Getty Images/Guliver

963 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че пандемията от COVID-19 го е накарала да осъзнае колко специално нещо е пълният с фенове стадион. От известно време "червените" имат право да играят пред 2000 зрители домакинските си мачове на "Анфийлд", а преди това за дълго време стадионите в Англия бяха изцяло затворени.

"Това е огромен плюс от емоционална гледна точка. Много по-приятно е. Не мисля, че има голяма разлика по отношение на резултатите, защото и на празен стадион, и пред 2000 фена спечелихме повечето си мачове. Дано разрешението за фенове по стадионите продължи по-дълго, но това не изглежда много вероятно. Все още има по-големи проблеми и когато кажат, че нямаме право да приемаме фенове, ще трябва да изчакаме следващия момент, в който е възможно", коментира Клоп.

"Тази година ни показа, че трябва да се наслаждаваме на хубавите неща, докато можем. Никога повече през живота си няма да приема пълния стадион за даденост. Работил съм в Майнц, Дортмунд и Ливърпул и в продължение на много време не бях имал домакински мач, който да не е пред пълни трибуни. Харесваше ми, но не осъзнавах колко специално нещо е това. Определено ще го правя в бъдеще", допълни немският специалист.

Днес от 18:30 часа българско време Ливърпул посреща Уест Бробич Албиън в мач от 15-ия кръг на Висшата лига. Двубоят ще можете да проследите НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички