Юрген Клоп: Мачът с Манчестър Сити заслужава цялото внимание


Юрген Клоп: Мачът с Манчестър Сити заслужава цялото внимание
Снимка: Getty Images

1490 0

Треньорът на Ливърпул Юрген Клоп сподели очакванията си за голямото английско дерби срещу Манчестър Сити утре (1 април) на "Етихад". Германският специалист посочи, че се вълнува много за сблъсъка и напомни, че неговият отбор винаги завършва сезона силно.

Клоп за Манчестър Сити

"Това е супер важен мач. Това е единственото нещо, което не се различава от всички останали години. Знаем, че много е заложено на карта, предстои огромна седмица. Мачът с Манчестър Сити заслужава цялото внимание - не можем да мислим за другите срещи", каза Клоп пред медиите.

Навикът на Ливърпул да завършва сезона силно

"Исторически погледнато завършваме силно. Миналата година спечелихме почти четири трофея. Тази година това не е така. Връща се на земята. Топ 4 е единственото нещо, към което можем да се стремим. Не сме в перфектна позиция, но всичко е възможно".

Контузиите в Ливърпул

"Наби [Кейта] е аут. Той се върна с мускулна травма от националния отбор. Ще видим колко време ще отнеме. Тиаго е в добро състояние, но все още не е тренира с отбора. Тук-там имахме стомашни болки, но това спря преди два дни", добави германецът.

Ето какво сподели неговият колега Пеп Гуардиола преди сблъсъка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички