Юрген Клоп коментира "Златната топка" и се заяде с журналистите заради Мохамед Салах


Юрген Клоп коментира "Златната топка" и се заяде с журналистите заради Мохамед Салах
Снимка: Getty Images

3670 0

Старши треньорът на Ливърпул Юрген Клоп заяви на пресконференция, че е бил изненадан от седмото място на Мохамед Салах в класацията за "Златната топка" и каза на журналистите, че ако са смятали, че египтянинът е трябвало да бъде по-напред, те самите е трябвало да убедят своите колеги да гласуват за него:

"Определено Мо трябваше да е по-нагоре в класацията. Бях изненадан от седмата му позиция. За "Златната топка" гласуват журналистите, нали? Тогава не питайте мен, вината е ваша. Ако сте смятали, че Мо трябваше да бъде класиран по-нагоре, трябваше да убедите вашите колеги", посочи Клоп и добави:

"Може всеки път да присъждате наградата на Лионел Меси заради неговата кариера, но ако сега не дадете "Златната топка" на Левандовски, би било трудно да му я дадете изобщо някога".

В утрешния 1 декември (22:15 ч.) за Ливърпул предстои дерби срещу Евертън във Висшата лига. Мърсисайдци гостуват на "карамелите" в 14-ия кръг на първенството, а немският специалист заяви следното:

"Знаем какво искат нашите привърженици. Ще се опитаме да изпълним техните желания и мечти, но от наша гледна точка това е просто един футболен двубой. Имаме заложени три точки. Просто ще се опитаме да ги спечелим. Това няма нищо общо със "специалната ситуация" в Евертън около техния треньор или каквото и да е било друго. Гледах мача с Брентфорд, но го спрях точно след последния съдийски сигнал, така че нямам представа каква е била реакцията на феновете им".

"Джо Гомес не е далеч от това да започне тренировки с отбора. Надявам се, че следващата седмица това ще се случи. Надявам се, че това ще стане и с Наби Кейта. Боби Фирмино има нужда от още около две седмици. За Къртис Джоунс все още няма новини, така че ще трябва да почакаме", завърши пресконференцията си Юрген Клоп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички