Юрген Клоп категоричен: Нямам нужда от почивка от футбола


Юрген Клоп категоричен: Нямам нужда от почивка от футбола
Снимка: Getty Images/Gulliver

1184 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп даде пресконференция, на която обсъди тежката ситуация, в която се намира в клуба. Все пак, немският специалист сподели, че няма нужда от почивка във футбола и ще продължи да прави това, в което е най-добър.

"Нямам нужда от почивка. Вижте, последното нещо, което искам да правя, е да говоря за лични неща в пресконференция, но всеки знае, че имахме трудни времена. Това не е само през последните три седмици, това е много по-отдавна. Винаги се справяме като семейство.

Работил съм във футбола 30 години и като треньор 20 години. Мога да разделя нещата и да изключа. Ако съм в личния си живот, съм в него. Ако съм във футбола и на работното си място, то тогава съм там. Разбира се, че нещата ни влияят, но никой не трябва да се тревожи за мен. Може да изглеждам така, защото времето не е добро, брадата ми става все по-сива, не спя много, но съм пълен с енергия. Ситуацията е предизвикателство" - заяви Клоп.

A след мача с Лестър Клоп призна, че Ливърпул вече няма шанс за титлата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички